Betalen

Betaalmethodes

Bij Onelab kan u een bestelling op verschillende manieren betalen. Betalingen bij Onelab verlopen steeds veilig. Wij garanderen deze veiligheid door te werken met een SSL-beveiligde server. Tijdens het afrekenen kiest u zelf welke betaalmethode u het best past. Na controle van de betaling en uw gegevens starten wij met de productie van uw bestelling. Hieronder een overzicht van onze betaalmethodes.


Bancontact / Mister Cash

Onelab aanvaardt betaling met Bancontact/Mister Cash. Wanneer u kiest voor een betaling met Bancontact/Mister Cash dient u eerst uw kaartnummer in te voeren. Vervolgens wordt u omgeleid naar de vertrouwde site van uw bank om de betaling en het bedrag te controleren. Tenslotte bevestigd u uw betaling met het authentificatiemiddel. Afhankelijk van uw bank is dit een kaartlezer of een wachtwoord. Nadat de betaling afgerond is kom je automatisch op een overzichtspagina van uw bestelling.


Creditcard

Bij Onelab kan u een bestelling ook betalen met creditcard. Zo aanvaarden wij o.a. MasterCard en VISA. Wanneer u kiest voor betaling met creditcard dient u eerst een aantal gegevens in te voeren zoals kaarthouder, vervaldatum en uw kaartnummer. Vervolgens wordt u omgeleid naar een beveiligde pagina waar u de betaling kan bevestigen met het authentificatiemiddel. Nadat de betaling afgerond is kom je automatisch op een overzichtspagina van uw bestelling.


iDeal

Nederlandse klanten kunnen ook kiezen voor de optie om te betalen met iDeal. Deze betaalmethode biedt dezelfde mogelijkheden als het betalen via Bancontact/Mister Cash. Ook deze betaalmethode is veilig en eenvoudig in gebruik.


Paypal

PayPal is een veilige en snelle manier van online betalen zonder dat u uw financiële gegevens hoeft te delen. Om hiervan gebruik te kunnen maken, heeft u een account nodig bij PayPal. Kies zelf hoe u wilt betalen: met een creditcard, uw bankrekening of uw PayPal-saldo. Zonder extra kosten. Het enige wat u hoeft te onthouden is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord.


Mollie, onze payment provider

Alle betalingen bij Onelab verlopen via Mollie, onze payment provider. Mollie is veilig, betrouwbaar, integer en transparant.